Archivado en 19 enero 2010

SENDA DEL BURROS

19 enero, 2010

Per favor aquelles i aquells que vos quedeu a dinar cal que comfirmeu amb temps. El preu estarà al voltant de 15 € adults i uns 12 € els xiquets.

CARTELL_SENDA_DELS_BURROS

misteriós esmorzar a les altures

15 enero, 2010

[slideshow link=”file”]

No cal dir que nosaltres, els Valencians, si hi ha alguna virtut que ens caracteritza, entre moltes altres per descomptat, són …”els nostres esperats esmorzars”, avore, és que ens arreem uns  “que-pa-què” i millor encara …!!no en perdonem ni un¡¡¡.
No teniu més que observar esta imatge …ni lents ni peresosos, a l’esmorzar estàvem tots, no en faltava ningú, com cal ser …”bons entrepans per a agafar forces, millor vi per a entrar en calor i, per descomptat, café ben calentet per a combatre el fred …”si senyor, no va faltar de res”.
Però el principal enigma que tinguerem en eixe dia (a part de vore trossejada la fruita en sis trossos exactes, !!Collóns¡¡…tan fàcil i agraït que resulta que et donen una taronja sencera, “senyor que pensaran els estrangers de nosaltres” …¿que les racionem?) va ser comprovar que entre les 1.400 persones inscrites (a part tots els que no ho estàvem), “NOSALTRES (QUE RECORDEM) VAM SER ELS ÚNICS QUE VAM FER EL QUE SE SUPOSA CAL FER A EIXA HORA …UNA ASSENTADA COM DEU MANA, PER A DONAR-LI GUST AL CÒS”. -LLAVORS?? …¿COM DIMONIS VA SER POSSIBLE QUE NO VEGEREM A NINGÚ MES CLAVANT-LI LA DENT A UN TROS DE PA???
– Cal deduir que …¿tota la resta de gent eren estrangers???.
que…haurien eixit de casa ja esmorzats amb madalenes???
que…s’haurien posat tots d’acord a fer règim eixe mateix dia???
que …era perillós esmorzar quan fa fred i cap de nosaltres ho sabia??? 
que …serien “Extraterrestres” i no Valencians???.
En fi, que no ho sé, …”L’ÚNICA COSA QUE SÉ BEN CERT, VA SER QUE NOSALTRES NO HO PERDONAREM I NO VAM PATIR DE RES”.
!!!VIXCA L’ESMORZAR VALENCIÀ I ELS QUE FEM CUMPLIR LES NOSTRES TRADICIONS”

mes fotos al Monduber

15 enero, 2010

[slideshow link=”file”]
DSC07191DSC07182DSC07217DSC07244Ací teniu una altra tanda d’imatges per al rècord. Com veureu les “poses” d’algunes són molt suggeridores, la veritat és que a tots i totes se’ls veu molt feliços i …!!això és el més important¡¡¡. Observeu els grans contrastos visuals i lumínics existents que hi ha entre la planura i l’alt del cim …“realment fantàstic”. 

ja se sap …on hi ha bon recapte…

14 enero, 2010

[slideshow link=”file”]

DSC07256

Vaja gaspatxada tan bona ens va preparar “Amparito” (la de Batistet). Esta filigrana de Xica és que sap fer de tot !!! Amparo Apuntat un 9´9, o ès que tal vegada portàvem molta fam del Monduber, bò, si em de dir la veritat ens vam xuplar els dits, a pesar que algun que altre degustador (no present eixe dia però si del dia següent), a banda de disposar de cullera o forqueta per a menjar estes especialitats culinàries hauria, ademés, d’acompanyar-se d’un bon “colador” (més bé de grandària XXXL). Açò va per lo dels “ossets de conill i d’altres animalets de camp” i que, segons pareix, li van tocar tots a ell…tots nosaltres ja sabem de qué va la cosa…veritat???
!!!Però a Qui Collons se li Ocorreria Trossejar un Conill a Estralada Neta!!! …Aiiii Señooooor!!!  BATISTET PAREIX MENTIRA…TINDRE QUE DIR-TE A TÚ ESTES COSES …”ES QUE NO TENS NI P—IDEA”.DSC07260

“ELS XIQUETS TAMBÉ VAN TINDRE EL SEU MOMENT DE DIVERSIÓ”

14 enero, 2010

[slideshow link=”file”]

“ARRIBA EL MOMENT DE LA RETIRADA”

14 enero, 2010

[slideshow link=”file”]

“LA JORNADA ES VA COMPLETAR AMB UNA GRAN GASPATXADA”

14 enero, 2010

[slideshow link=”file”]

“MERAVELLÓS PAISATGE”

14 enero, 2010

[slideshow link=file]

” BONIQUES VISTES ” CORAL .

14 enero, 2010

[slideshow link=file]

” PAREIX QUE JA ES VA VEIENT NEU ” / Fotos de Coral /

14 enero, 2010

[slideshow link=”file”]