Archivado en septiembre 2010

La Cova Tallada …Excursió FANTÁSTICA

22 septiembre, 2010

Crec, parlant en general, que tots coincidirem a qualificar com de “excepcional” esta sorprenent excursió.
El recorregut va resultar un “passeig plaent” que discorria a través d’una estreta i angosta senda que ens permetia, al mateix temps, embriagar-nos d’una brisa entremesclada d’olors a muntanya i a sal marina, alhora que ens recreàvem oferint a tots els nostres sentits, en especial al de la nostra vista, un horitzó exultant de blau de aquell mar reposat que ens enxisava invitant-nos a remullar-nos en les seues aigües fresques i clares on, donàvem tots per bén segur, podríem sofocar l’apressant calor d’aquell fantàstic i solejat dia.

No seriem justos si no diguérem que també pasarem «certes dificultats» (ja previstes pels “guies” d´esta marxa) sobretot en els passos d’accés que ens conduirien a l’enorme gruta, però… potser, hi ha res millor que sentir eixa emoció per l’aventura, la que ens acompanyaria pràcticament durant tota la marxa ignorant a cada pas al que havíem d’enfrontar-nos!!!.  I al que resulta mes gratificant encara …veure com anàvem superant qualsevol obstacle i/o dificultat que se ens presentava!!!
Per alguna cosa sería que, els que ja havíem realitzat eixa mateixa excursió en diverses vegades i els que no, ens decidírem a carregar fins als límits amb l’avituallament tan necessari per a aquella marxa i que ens resultaria tan essencial, …cordes, llanternes, calçat especial, roba de muda, etc. etc. Per descomptat i a pesar de eixos pocs inconvenients, teníem la plena convicció que tots, adults i xicotets, anàvem a aconseguir tan merescut i gratificant premi …
ACONSEGUIR ARRIBAR AL NOSTRE DESTÍ… “LA COVA TALLADA DE DÉNIA”!!!
¡¡¡TOTS DISFRUTAREM EIXE DIA COM SI FÓREM VERDADERS XIQUETS EN UN CONCURS DE “BOY SCOUT!!!

COMENTARIO
APROVECHO ESTAS LÍNEAS PARA ANIMAR, SI OS PARECE BIEN, A TODOS/AS AQUELLOS/AS QUE REALIZAMOS ESTAS ESTUPENDAS EXCURSIONES Y PODAMOS, CON NUESTRO VOTO, CALIFICAR (DEL 1 AL 10) CADA SALIDA DE GRUPO QUE REALIZAMOS EN CADA OCASIÓN A UN LUGAR DIFERENTE. CREO QUE DE ESTA FORMA PODREMOS CONSIDERAR AQUELLAS RUTAS QUE MÁS NOS GUSTARON Y, SI LO CREEMOS CONVENIENTE, PODER REPETIRLAS EN OTRA OCASIÓN.
NOTA: CUANDO DIGO “TODOS/AS”, POR SUPUESTO DEBEMOS CONTAR TAMBIÉN PARA QUE LOS JÓVENES Y LOS MÁS PEQUEÑOS (ESTOS A TRAVÉS DE SUS PADRES) PUEDAN EMITIR TAMBIÉN SU OPINIÓN CON EL VOTO.

– EJEMPLO: (DONDE PONE “Comentario” VOY A DAR MI OPINIÓN)

RAMÓN: mi Voto un 8

1-CovaTallada2-CovaTallada3-CovaTallada4-CovaTallada5-CovaTallada6-CovaTallada7-CovaTallada8-CovaTallada9-CovaTallada10-CovaTallada20-CovaTallada21-CovaTallada22-CovaTallada23-CovaTallada24-CovaTallada25-CovaTallada26-CovaTallada27-CovaTallada28-CovaTallada29-CovaTallada30-CovaTallada31-CovaTallada32-CovaTallada33-CovaTallada34-CovaTallada35-CovaTallada36-CovaTallada37-CovaTallada38-CovaTallada39-CovaTallada40-CovaTallada41-CovaTallada42-CovaTallada43-CovaTallada44-CovaTallada45-CovaTallada46-CovaTallada47-CovaTallada50-CovaTallada[slideshow link=»file»]

COVA TALLADA – DENIA

22 septiembre, 2010

COVA  TALLADA  -  DENIA
COVA TALLADA  -  DENIA

COVA TALLADA – DENIA

22 septiembre, 2010

DENIA- COVA TALLADA (2)

COVA  TALLADA  -  DENIA

COVA TALLADA - DENIA

COVA TALLADA – DENIA

19 septiembre, 2010

DENIA- COVA TALLADA (1)

Cova Tallada – Dénia

13 septiembre, 2010

Excursió a la COVA TALLADA – Denia

3 septiembre, 2010

Cova tallada 2Cova tallada 1

Bo companys ja s’acosta la “esperada excursió a la Cova Tallada de Dénia”. Només cal esperar que tinguem bon temps i aprofitem l’ocasió, a més de la marxa, de poder refrescar-nos en aigües “súper blaves i transparents”.

Encara que el camí transcorre relativament fàcil, és possible que tinguem que “ajudar” als mes xicotets en alguns trams de la gruta però no hi haurà problema. Seria una pena que els xavals es perderen esta magnífica excursió que per a nosaltres però sobretot per a ells segur no oblidaran en molt de temps… senderisme, espeología cavernícola, natació, busseig lliure i, sobretot, bon rollet.

                       EXCURSIÓ A LA COVA TALLADA – DÉNIA

DIA I HORA EIXIDA: Diumenge 12 de Setembre a les 8:30 hores. (A L’HORA INDICADA ARRANQUEM ELS COTXES)
LLOC TROBADA: Gasolinera d’Eroski (l´Alqueria de la Comtessa)
OBSERVACIONS: eixirem tots junts amb els cotxes fins a arribar a Dénia, zona les Rotes (45 min.) Des d’allí realitzarem l’excursió. 
DISTÀNCIA RECORREGUD SENDA:  2.5 km. (1h. ½ aprox)
DURACIÓ TOTAL EXCURSIÓ: 4 hores (aprox.)
HABITUALLAMENT: Esmorzar, “begudes”, roba còmoda, gorra, calçat senderista i també de “aigua” (sandàlies de plàstic o goma per a roca), banyador, tovalla, ulleres busseig, tubo, roba de muda, llanterna. (i bastó a gust).

DIFICULTAT DE LA SENDA: Baixa / Mitjana
DIFICULTAT EN LA GRUTA:  Mitja (amb algun tram complicat) però espectacular. 

COMENTARI: La idea és realitzar l’excursió a la Cova Tallada de Dénia, esmorçar, endinsar-nos en la gruta, prendre un refrescant bany i tornar a casa a dinar.
– L’esmorzar ho podrem prendre en qualsevol moment que decidim.