més fotos del Benicadell 14-02-2010

14 febrero, 2010 por Vicenta Dejar una respuesta »

 

Publicidad

2 comentarios

  1. basset dice:

    La veritat siga dita, és d’una bellesa verge del blanc gaudit allí, i ara en tot l’àlbum de enquadres digitals que ens mostra Vicenta, tot furtat en eixa matinada tan especial per aquells seguidors i devots del Valentí.
    El silenci d’algunes d’elles, m’agraden bastant però, t’ho haguera agraït que mostrares el rostre del guia forestal, fos sobre el fondo de la neu. Curiositat meua només. Del tot, molt bé.

  2. enric dice:

    Escolteu, que bonic son aquestas fotos. Em recorda al Cami de l’Ossa, una ruta molt maca per fer a Andorra. Es per senderistes de tots els nivells. Les fotos estan a la seva web, a http://www.camidelossa.com. Els concursos estan molt divertits.