d’on no hi ha…

16 noviembre, 2009 por ramon Dejar una respuesta »
Com en tot bon grup d’excursionistes que es precie, sempre hi ha «algú», com no podria ser d’una altra manera, que sempre contradirà les decisions de la totalitat del grup.

– Mira que se´l vam dir!!! …»ROJA, ROOOOJA, anirem tots amb camiseta ROOOOJA» (per a identificar millor al nostre grup durant el trajecte), PUES NO SENYOR, QUE COLLÓNS!!!, Ell havia de portar-la de color BLAU. En fi, com era allò que deia? -«D’on no hi ha…

COMENTARI: això de la «fletxeta» no és per res, és per si encara no vos n’havíeu adonat.

Publicidad

10 comentarios

  1. Batiste de Lorxa dice:

    Ací no hi ha censura, no? Bé, com cal dir: hi ha més dies que butifarres!

  2. ramon dice:

    no et convé amenaçar-me a estes altures, per cert em queden moltíssimes fotos més que, amb la complicitat (perdó volia dir autorització) de la «censura», aniré afegint a poc a poc.
    !!!Senyor el que ens queda per veure¡

  3. admin dice:

    ahora se ven mejor las fotos

  4. batiste dice:

    El azul es un color fresco, tranquilizante y se le asocia con la mente, a la parte más intelectual de la mente, igual que el amarillo.
    El azul representa la noche. El azul marino, nos hace sentir relajados y tranquilos, como el inmenso y oscuro mar durante la noche.
    El azul claro y el azul cielo, nos hacen sentir tranquilos y protegidos de todo el alboroto y las actividades del día; también es aconsejable contra el insomnio.
    El oscuro azul de medianoche, ejerce como un fuerte sedante sobre la mente, permitiéndonos conectar con nuestra parte femenina e intuitiva. Demasiado azul oscuro, puede producirnos depresión.
    El azul ayuda a controlar la mente, a tener claridad de ideas y a ser creativos. .
    Palabras claves del color azul: estabilidad, profundidad, lealtad, confienza, sabiduría, inteligencia, fe, verdad, eternidad. Azul marino: conocimiento, lo mental, integridad, poder, seriedad. Azul Claro: generosidad, salud, curación, frescor, entendimiento, tranquilidad

  5. saoret dice:

    algu tenia que fer darbit,o es de linier?

  6. sonia dice:

    El blau és un color fresc, tranquil·litzant i se li associa amb la ment, a la part més intel·lectual de la ment, igual que el groc.
    El blau representa la nit. El blau marí, ens fa sentir relaxats i tranquils, com l’immens i fosc mar durant la nit.
    El blau clar i el blau cel, ens fan sentir tranquils i protegits de tot l’enrenou i les activitats del dia; també és aconsellable contra l’insomni.
    El fosc blau de mitjanit, exercix com un fort sedant sobre la ment, permetent-nos connectar amb la nostra part femenina i intuïtiva. Massa blau fosc, pot produir-nos depressió.
    El blau ajuda a controlar la ment, a tindre claredat d’idees i a ser creatius. .
    Paraules claus del color blau: estabilitat, profunditat, lleialtat, confianza, saviesa, intel·ligència, fe, veritat, eternitat. Blau marí: coneixement, el mental, integritat, poder, serietat. Blau Clar: generositat, salut, curació, frescor, enteniment, tranquil·litat

  7. sonia dice:

    Batiste, com t’expreses, però te van dir roja, així que deixa’t de mariconades

  8. Batiste de Lorxa dice:

    ROIG.- És un color que sembla no ixir a l’encontre, adequat per a no expressar l’alegria entusiasta i divertida És el menys excitant dels colors, pot significar: POCA PASSIÓ, POCA EMOCIÓ, POCA ACCIÓ, MOLTA AGRESSIVITAT I MOLT DE PERILL. Res de res, el blau.

  9. XONIA dice:

    Significa la vitalitat, és el color de la sang, de la passió, de la força bruta i del foc. Color fonamental, lligat al principi de la vida, expressa la sensualitat, la virilitat, l’energia; és exultant . El roig és el símbol de la passió ardent i desbordada, de la sexualitat i l’erotisme. En general els rojos solen ser percebuts com gosats, sociables, excitants, potents i protectors. Així mateix es pot relacionar amb , la sang, la passió, l’amor, el perill, la força, l’energia… Estem parlant d’un color càlid, associat amb el sol,

  10. ramon dice:

    Molt bé Xonia, estic totalment d’acord amb tu (¿em pregunte per què serà que congeniem tant?). Xonia, tu has llegit bé el comentari de Batistet??? quan diu respecte al color roig…»POT SIGNIFICAR POCA ACCIÓ, POCA EXPRESSIVITAT, VAJA, QUE NO DEMOSTRA EMOCIÓ I, SOBRETOT, QUE ÉS EL COLOR MENYS EXCITANT QUE HI HA.
    !!!Ostres Batistet¡¡¡ ¿com pots dir aixo??, És exactament tot al contrari del que dius …»TU PER QUE NO LI HAS VIST LA CARA DE «CONCHETA», (LA MEUA DONA), QUAN JO ISC DE LA DUTXA I LI DEIXE EL CUATO DE BANY FET UNA PORQUERA, (és llavors quan hauries de rectificar la teua teoria) TOTA LA SEUA CARA ÉS PURA EXPRESSIÓ, AMB UN COLOR “ROIG ENCES” (tirant a tonalitats violàcies exultants) QUE PAREIX UN SEMÀFOR. CREUME QUAN ET DIC QUE REALMENT M´EMOCIONA.
    Enfí, el que t´he dit, i coincidint plenament amb la Xonia …»EL ROIG, ENTRE ALTRES QUALITATS, ÉS PURA MANIFESTACIÓ D’UNA «EXCITACIÓ DESBORDADA» (i si no, m´ho dius a mi).