Excursió a la COVA TALLADA – Denia

3 septiembre, 2010 por ramon Dejar una respuesta »

Cova tallada 2Cova tallada 1

Bo companys ja s’acosta la “esperada excursió a la Cova Tallada de Dénia”. Només cal esperar que tinguem bon temps i aprofitem l’ocasió, a més de la marxa, de poder refrescar-nos en aigües “súper blaves i transparents”.

Encara que el camí transcorre relativament fàcil, és possible que tinguem que “ajudar” als mes xicotets en alguns trams de la gruta però no hi haurà problema. Seria una pena que els xavals es perderen esta magnífica excursió que per a nosaltres però sobretot per a ells segur no oblidaran en molt de temps… senderisme, espeología cavernícola, natació, busseig lliure i, sobretot, bon rollet.

                       EXCURSIÓ A LA COVA TALLADA – DÉNIA

DIA I HORA EIXIDA: Diumenge 12 de Setembre a les 8:30 hores. (A L’HORA INDICADA ARRANQUEM ELS COTXES)
LLOC TROBADA: Gasolinera d’Eroski (l´Alqueria de la Comtessa)
OBSERVACIONS: eixirem tots junts amb els cotxes fins a arribar a Dénia, zona les Rotes (45 min.) Des d’allí realitzarem l’excursió. 
DISTÀNCIA RECORREGUD SENDA:  2.5 km. (1h. ½ aprox)
DURACIÓ TOTAL EXCURSIÓ: 4 hores (aprox.)
HABITUALLAMENT: Esmorzar, “begudes”, roba còmoda, gorra, calçat senderista i també de “aigua” (sandàlies de plàstic o goma per a roca), banyador, tovalla, ulleres busseig, tubo, roba de muda, llanterna. (i bastó a gust).

DIFICULTAT DE LA SENDA: Baixa / Mitjana
DIFICULTAT EN LA GRUTA:  Mitja (amb algun tram complicat) però espectacular. 

COMENTARI: La idea és realitzar l’excursió a la Cova Tallada de Dénia, esmorçar, endinsar-nos en la gruta, prendre un refrescant bany i tornar a casa a dinar.
– L’esmorzar ho podrem prendre en qualsevol moment que decidim.

Publicidad

1 comentario