La Cova Tallada …Excursió FANTÁSTICA

22 septiembre, 2010 por ramon Dejar una respuesta »

Crec, parlant en general, que tots coincidirem a qualificar com de “excepcional” esta sorprenent excursió.
El recorregut va resultar un “passeig plaent” que discorria a través d’una estreta i angosta senda que ens permetia, al mateix temps, embriagar-nos d’una brisa entremesclada d’olors a muntanya i a sal marina, alhora que ens recreàvem oferint a tots els nostres sentits, en especial al de la nostra vista, un horitzó exultant de blau de aquell mar reposat que ens enxisava invitant-nos a remullar-nos en les seues aigües fresques i clares on, donàvem tots per bén segur, podríem sofocar l’apressant calor d’aquell fantàstic i solejat dia.

No seriem justos si no diguérem que també pasarem «certes dificultats» (ja previstes pels “guies” d´esta marxa) sobretot en els passos d’accés que ens conduirien a l’enorme gruta, però… potser, hi ha res millor que sentir eixa emoció per l’aventura, la que ens acompanyaria pràcticament durant tota la marxa ignorant a cada pas al que havíem d’enfrontar-nos!!!.  I al que resulta mes gratificant encara …veure com anàvem superant qualsevol obstacle i/o dificultat que se ens presentava!!!
Per alguna cosa sería que, els que ja havíem realitzat eixa mateixa excursió en diverses vegades i els que no, ens decidírem a carregar fins als límits amb l’avituallament tan necessari per a aquella marxa i que ens resultaria tan essencial, …cordes, llanternes, calçat especial, roba de muda, etc. etc. Per descomptat i a pesar de eixos pocs inconvenients, teníem la plena convicció que tots, adults i xicotets, anàvem a aconseguir tan merescut i gratificant premi …
ACONSEGUIR ARRIBAR AL NOSTRE DESTÍ… “LA COVA TALLADA DE DÉNIA”!!!
¡¡¡TOTS DISFRUTAREM EIXE DIA COM SI FÓREM VERDADERS XIQUETS EN UN CONCURS DE “BOY SCOUT!!!

COMENTARIO
APROVECHO ESTAS LÍNEAS PARA ANIMAR, SI OS PARECE BIEN, A TODOS/AS AQUELLOS/AS QUE REALIZAMOS ESTAS ESTUPENDAS EXCURSIONES Y PODAMOS, CON NUESTRO VOTO, CALIFICAR (DEL 1 AL 10) CADA SALIDA DE GRUPO QUE REALIZAMOS EN CADA OCASIÓN A UN LUGAR DIFERENTE. CREO QUE DE ESTA FORMA PODREMOS CONSIDERAR AQUELLAS RUTAS QUE MÁS NOS GUSTARON Y, SI LO CREEMOS CONVENIENTE, PODER REPETIRLAS EN OTRA OCASIÓN.
NOTA: CUANDO DIGO “TODOS/AS”, POR SUPUESTO DEBEMOS CONTAR TAMBIÉN PARA QUE LOS JÓVENES Y LOS MÁS PEQUEÑOS (ESTOS A TRAVÉS DE SUS PADRES) PUEDAN EMITIR TAMBIÉN SU OPINIÓN CON EL VOTO.

– EJEMPLO: (DONDE PONE “Comentario” VOY A DAR MI OPINIÓN)

RAMÓN: mi Voto un 8

1-CovaTallada2-CovaTallada3-CovaTallada4-CovaTallada5-CovaTallada6-CovaTallada7-CovaTallada8-CovaTallada9-CovaTallada10-CovaTallada20-CovaTallada21-CovaTallada22-CovaTallada23-CovaTallada24-CovaTallada25-CovaTallada26-CovaTallada27-CovaTallada28-CovaTallada29-CovaTallada30-CovaTallada31-CovaTallada32-CovaTallada33-CovaTallada34-CovaTallada35-CovaTallada36-CovaTallada37-CovaTallada38-CovaTallada39-CovaTallada40-CovaTallada41-CovaTallada42-CovaTallada43-CovaTallada44-CovaTallada45-CovaTallada46-CovaTallada47-CovaTallada50-CovaTallada[slideshow link=»file»]

Publicidad

8 comentarios

 1. ramon dice:

  Mi voto un 8 (día inolvidable)

 2. SONIA dice:

  Mi voto de un 10 para Ramón por narrar cada excursión con esa forma tan maravillosa que tiene de expresarse y que nos transmite tanto. Gracias Ramón

 3. Cesar dice:

  Per a mi un 9, per al meu sac de creïlles un 10.

 4. josep dice:

  SUMMA CUM LAUDE!!!.
  Ramón, l’Antonia ja t’ho diu. Sonia et dona peu i jo que no ixc a les fotos per no estar allí, et dic que molt requetebé.

 5. paco dice:

  mi voto un 8

 6. Paco dice:

  El meu vot un 8,5

 7. Vicenta dice:

  VOTACIÓ DE JESÚS I VICENTA: 7