¡Bienvenidos!

30 octubre, 2009 por admin Dejar una respuesta »

Bienvenidos al nuevo espacio de encuentro para todas aquellas personas que saben disfrutar de la buena compañia, independientemente de la actividad que estén realizando.

«Hui es el millor dia» para empezar esta iniciativa, y animamos a todos a colaborar en el crecimiento de este espacio.

Publicidad

6 comentarios

 1. josep dice:

  Feliç és una paraula d’oració que qualifica en positiu tot el present i que és aleshores, el futur d’un temps. Només aquell que sent el plaer d’estar a taula compartida amb tovalles esteses d’amics, viu amb il•lusió el present que des d’ara mateix ja ho es d’un passat.
  Crec en l’expressió diària d’un conegut alegre i arreglador de lo tot, el lema del qual és des de sempre reballar ben fort a primer hora, el «Hui és el millor dia». I té tota la meua raó.

 2. ramon dice:

  ESTE COMENTARI ÉS PER A PEP BASSET,
  ¡¡caram!! Pepet eres únic, encara estic tractant d’entendre el teu comentari, és tan profund que no veig el «fons», ho estic analitzant per linies. Bo, quan ens vegem ja m’explicaràs el que vols dir d’una forma més senzilleta (alguns som prou curtets).

 3. josep dice:

  Remón, no sé si fer-ho per escrit o deixar-ho al regust cantat de la paraula matinera. No obstant d’això, et dic que la metàfora per escrit, de sempre s’ampra per a fer més fàcil la comprensió d’allò que vols donar a entendre. Sent molt que no pugues arribar a eixe fons tan fosc, quan la llum d’un dia solejat ho mostra tot clar, fins al límit de veure-ho retratat amb la frase feliç ja enregistrada per Felip, del “Hui és el millor dia”.Però, sempre seré al teu abast en allò que puga ser-te d’útil en explicacions dels meus raonaments literals.

 4. rafa dice:

  Ramon, tranquil, jo tampoc ho acabe de comprendre. L’amic Basset ens il·lumina d’art en cada paraula i es molt d’agrair. Tampoc ho son menys els bons dies passats a l’aigua amb tots. Gracies a tots per eixes estones i esperem que demà siga també el millor dia.

 5. josep dice:

  N’hi Ramon n’hi RAfa, acudint a l’argot habitual usat per el Batiste, vos dic ben fort que no teniu N. P. I. I no patixques Rafa, que ja vindràn les fotos de l’aigua dolça i ne parlarem d’elles.

 6. saoret dice:

  pep esta la teua introduccio es una reflexio molt sentida.tant el present com el pasat deu dastar emvoltat d’amics.
  aixi cada dia a la matinada espot dir allo de » hui es el millor dia».