XI Volta Senderista al Barranc de L’Infern

30 octubre, 2009 por admin Dejar una respuesta »

 

El dia 25 d’octubre realitzàrem l’esperada Volta al Barranc de l’infern. I a pesar dels incidents d’alguns dels inscrits, previs i durant la Volta en qüestió, vam poder disfrutar d’un dia perfecte.

Publicidad

4 comentarios

 1. fotógrafa dice:

  Quiero decir que yo formé parte de esa ruta , y se podía decir «hui es el millor día» Tuvimos un día fenomenal , las vistas eran estupendas desde la cima se podía ver el montgó y también tuvimos la suerte de ver Ibiza , que en pocas ocasiones se puede ver.Quiero agradecer a Ramón su ayuda y compañerismo. Espero que te hayan gustado las fotos , un saludo para todos los componentes de «hui es el millor día » entre los cuales me encuentro.

 2. ramon dice:

  hola col·legues, «i anavem anant, uns darrere i els altres davant», sense presses i no veges com disfrutarem del paisatge. va ser fantàstic.

 3. ramon dice:

  Hola a tots, la veritat és que eixe dia també vam tindre molta sort de poder estar allí, tots junts, per a realitzar eixa magnífica excursió i despres menjar-nos eixe putxero fantàstic. Encara que ja porte 9 anys consecutius realitzant este recorregut, la veritat és que no sé que té d’especial que cada vegada resulta diferent i millor… ho faran els amics?? – supose que si.
  Rosa m´en recorde de tu i m’alegre molt que disfrutàrem junts del recorregut (altres pareixien tindre molta pressa), tu ja saps que els «bons amics» romanen junts. Vas ser molt valenta eixe dia en la teua estrena al realitzar un gran recorregut. Que haguérem fet nosaltres sense la nostra fotògrafa oficial. Les fotos que menviares en el CD d’eixe dia són fantàstiques, gràcies. Jo sé de molts que passaran molt de temps sense veure´les esperant que les passe …je,je,je, les aniré dosificant i tractaré d’afegir-les en el nostre recent i estrenat blog. Vos anime a tots perquè aporteu fotos i escrigueu més comentaris. Ànim.

 4. Felipe dice:

  A ver esas fotos!!! no estaría mal que circularan, e incluso publicariamos algunas en la web.