Caminada nocturna a Lorxa

25 agosto, 2011 por ramon Dejar una respuesta »

Podem dir sens dubte, que la caminada nocturna a Lorxa s’està convertit en l’excursió més divertida i participativa d’entre totes les que realitzem al llarg de l’any. Enguany, especialment, donat el gran número de companys i companyes que assistirem, va ser molt entretinguda i divertida. Ens alegrarem molt que el nostre amic Rafa (a qui tan difícil és “pillarlo lliure de compromisos”) poguera acompanyar-nos en este recorregut. També vam poder gaudir, per fi, amb la presència de Miquel i la seua dona Concha. Cal dir que si ja ens alegràrem enormement en tindre amb nosaltres a estos magnífics companys, més ens va alegrar, i en açò cal ser sincers, el generós oferiment que Miquel i Conxa ens van fer a “tots els assistents”… Figuetes acabadetes de collir (de la goteta de mel) i regadetes, millor dit, “ben regadetes” de casalleta recent destil·lada del celler de Cullera, “20 litres que ens va portar el tio Miquel”. Que bé ens va saber a tots, als més jóvens i els no tan jóvens, ¡¡¡i el que engolien els condemnats!!!, ¡¡però és que estava tan “rico rico” !! A més (pel que he sentit per ací) va tindre tant d’èxit el recibiment que crec que per a l’any que ve …els organitzadors de la Nocturna 2012 tenen previst fer de la caseta de “Ca Miquel” com una de les “Parades oficials” per a assaborir el refrigeri autòcton del recorregut …”LA FIGUETA FRESQUETA REGADETA AMB CASALLETA” Tota una delícia!!!.

Sengons ens hem assabentat s’estimava hi hauria una afluència d’uns 150 participants, i es van quedar prou curts, perquè la resposta de participació va arribar als 215 assistents a esta marxa nocturna, clar que este numere no ens estranya, donat que tan sols amb el nostre grup ja érem uns quaranta companys i companyes. Crec que per a l’any que ve els organitzadors tindran seriosament que comptar amb la participació del nostre grup “El més divertit i el que més alegria dóna al llarg del recorregut”.

ESPEREM QUE PER A L’ANY QUE VE PUGAM, NOVAMENT, DISFRUTAR TANT COM HO HA SIGUT ESTA MARXA NOCTURNA.

COLLA NOCTURNA A LORXA 2011

COLLA NOCTURNA A LORXA 2011

Publicidad

Deja un comentario

Debe de iniciar sesión para publicar un comentario.