per fi arriba el dia tan esperat

8 enero, 2010 por ramon Dejar una respuesta »

al filo d imposibleEste pròxim Diumenge 10 de Gener, tenim «la gran prova» (açò és Paraula Major). Ara tenim l’ocasió de «demostrar-nos» lo castigats i majors que ja estem.

Diuen, aquells que han fet esta ruta, que esta marxa és molt enganyosa, perquè et va esgotant suaument, quasi sense adonar-te, i al final ve el «millor» …hauràs d’enganyar a les teues cames i al teu cervell com siga dient-li que l’últim Km. que et queda per recórrer no és eixe llunyà i elevat punt que estás divisant quan alces la vista cap al cel enfrontante, de sobte, amb l’imponent Montduber.

«ESTE DIUMENGE, AQUELLS I AQUELLES «QUE TINGUEN EL QUE CAL TINDRE» DEIXANT A BANDA TOTES LES RIDÍCULES EXCUSES QUE COMENCEN PER …»ÉS QUE»… ENS TROBAREM EN LA CIMA, SI DÉU VOL I SI ACONSEGUIM ARRIBAR DALT, CLAR. – FAÇA SOL, VENT, BOIRA, PLUJA O NEU …»NO MÉS EXCUSES».

DIA EXCURSIÓ: diumenge 10 Gener
DIFICULTAT: mitja/alta Extrema.
PUNT DE TROBADA: «Colegio Los Naranjos» (Redona – eixida cap a Barx)
HORA TROBADA: 7:30 a 7:45 h. máx. (qui no estiga tornarà a peu)
PLA D’EIXIDA: des del punt de trobada partirem amb els cotxes (per determinar) a primera hora cap al Montduber-Barx, on deixarem els vehicles necessaris per a tornar (al concloure la marxa). Després tornarem junt amb la resta del grup per a iniciar l’excursió.
PORTAR: bon calçat, roba adequada, esmorzar, suficient líquid i molta motivació. (no vos passeu amb el pes de la motxilla) 

¡¡¡Ànim, tot esforç val la pena d’aconseguir-ho!!!

Publicidad

4 comentarios

  1. ramon dice:

    la foto que veieu la vam fer fa tres temporades «ho vam pasar de por». Al meu amic Xuxi li va faltar un poc d’oxigene però es va recuperar rapidamente després de fumar-se un parell de cigarrets. Per cert em pareix que enguany també podrem disfrutar de la neu (almenys dalt en «les antenes»)

  2. batiste de lorxa dice:

    halaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Batiste de lorxa dice:

    Algu sap el color de la samarreta??

  4. Vicenta dice:

    (A Batiste de Lorxa): Crec que l’última vegada cadascú portava un color, fins que no tinguem la samarreta «oficial» no farem res.