Tornem a fer la ruta per la cara nord del Benicadell el 23 de maig de 2010

2 mayo, 2010 por Vicenta Dejar una respuesta »

LLOC i HORA DE L’EIXIDA: L’hora d’eixida es modifica: quedem a les 8.00 hores a Llocnou de Sant Jeroni (Bar Corrales) com a punt de trobada i d’allí anem cap al Ràfol de Salem (TOTS PUNTUALS, PER FAVOR)

DURADA: vora 3 hores. 

DISTÀNCIA: uns 10 km. 

DIFICULTAT: Mitjana-Baixa 

CAL DUR: Vestit i calçat adequats i aigua (el que no aguante fins l’hora d’esmorçar que es porte alguna barreta o peça de fruita)

ESMORÇAR: Quan s’acabe la ruta anirem a esmorçar carn torrà (cadascú ha de dur la seua per a torrar-la o un entrepà) a Ca Vicent a Benicolet 

OBSERVACIONS: Ens comportarem respectuosos amb la natura, deixant els llocs que visitarem tan nets o més que com estaven i sense fer mal a les plantes i animals.   

DESCRIPCIÓ: Anirem en cotxes per l’autovia del Morquí i ens desviarem a Castelló de Rugat i a Ràfol de Salem, on deixarem els cotxes. Buscarem i seguirem a peu per la part senyalada del sender PR-V 213.[slideshow link=»file»]

Publicidad

1 comentario

  1. Felipe dice:

    ¿estarán ya las camisetas para la fecha? ¿habrá descansado el «chino» lo sufiente en Xeraco para continuar camino? ¿será verdad que hemos encargado camisetas, o lo habremos soñado? Todo esto, y más, lo sabremos el 23 de mayo.