Archivado en: ‘Benicadell’ .

Benicadell 23-05-2010

30 mayo, 2010

Tornem a fer la ruta per la cara nord del Benicadell el 23 de maig de 2010

2 mayo, 2010

LLOC i HORA DE L’EIXIDA: L’hora d’eixida es modifica: quedem a les 8.00 hores a Llocnou de Sant Jeroni (Bar Corrales) com a punt de trobada i d’allí anem cap al Ràfol de Salem (TOTS PUNTUALS, PER FAVOR)

DURADA: vora 3 hores. 

DISTÀNCIA: uns 10 km. 

DIFICULTAT: Mitjana-Baixa 

CAL DUR: Vestit i calçat adequats i aigua (el que no aguante fins l’hora d’esmorçar que es porte alguna barreta o peça de fruita)

ESMORÇAR: Quan s’acabe la ruta anirem a esmorçar carn torrà (cadascú ha de dur la seua per a torrar-la o un entrepà) a Ca Vicent a Benicolet 

OBSERVACIONS: Ens comportarem respectuosos amb la natura, deixant els llocs que visitarem tan nets o més que com estaven i sense fer mal a les plantes i animals.   

DESCRIPCIÓ: Anirem en cotxes per l’autovia del Morquí i ens desviarem a Castelló de Rugat i a Ràfol de Salem, on deixarem els cotxes. Buscarem i seguirem a peu per la part senyalada del sender PR-V 213.[slideshow link=»file»]

«MENJAR DEL DIA DE LA PUJADA AL BENICADELL»

17 febrero, 2010

“MENJAR DEL DIA DE LA RUTA AL BENICADELL”“MENJAR DEL DIA DE LA RUTA AL BENICADELL”“MENJAR DEL DIA DE LA RUTA AL BENICADELL”“MENJAR DEL DIA DE LA RUTA AL BENICADELL”“MENJAR DEL DIA DE LA RUTA AL BENICADELL”"MENJAR DEL DIA DE LA RUTA AL BENICADELL"“MENJAR DEL DIA DE LA RUTA AL BENICADELL”

Pujada al Benicadell 14-02-2010

14 febrero, 2010

Sempre hi ha una part del grup que supera qualsevol límit

més fotos del Benicadell 14-02-2010

14 febrero, 2010

 

Pujada al Benicadell el 14-02-2010

5 febrero, 2010

 

 

Ruta per la cara nord del Benicadell

LLOC i HORA DE L’EIXIDA: Al rajolar de Rafol de Salem a les 9 hores.

DURADA: aproximadament vora 3 hores.

DISTANCIA: uns 10  km.

DIFICULTAT: Mitjana-Baixa

CAL DUR: Vestit i calçat adequats, aigua i esmorzar (que consta d’entrepà, vi, cacaues, tramusos, café…)

OBSERVACIONS: Ens comportarem respectuosos amb la natura, deixant els llocs que visitarem tan nets o més que com estaven i sense fer mal a les plantes i animals. 

DESCRIPCIÓ: Anirem en cotxes per l’autovia del Morquí  i ens desviarem a Castelló de Rugat i a Ràfol de Salem, on deixarem els cotxes. Buscarem i seguirem a peu per la part senyalada del sender PR-V 213.