Archivado en 15 enero, 2010

misteriós esmorzar a les altures

15 enero, 2010

DSC07165

No cal dir que nosaltres, els Valencians, si hi ha alguna virtut que ens caracteritza, entre moltes altres per descomptat, són …”els nostres esperats esmorzars”, avore, és que ens arreem uns  “que-pa-què” i millor encara …!!no en perdonem ni un¡¡¡.
No teniu més que observar esta imatge …ni lents ni peresosos, a l’esmorzar estàvem tots, no en faltava ningú, com cal ser …»bons entrepans per a agafar forces, millor vi per a entrar en calor i, per descomptat, café ben calentet per a combatre el fred …”si senyor, no va faltar de res”.
Però el principal enigma que tinguerem en eixe dia (a part de vore trossejada la fruita en sis trossos exactes, !!Collóns¡¡…tan fàcil i agraït que resulta que et donen una taronja sencera, «senyor que pensaran els estrangers de nosaltres» …¿que les racionem?) va ser comprovar que entre les 1.400 persones inscrites (a part tots els que no ho estàvem), “NOSALTRES (QUE RECORDEM) VAM SER ELS ÚNICS QUE VAM FER EL QUE SE SUPOSA CAL FER A EIXA HORA …UNA ASSENTADA COM DEU MANA, PER A DONAR-LI GUST AL CÒS”. -LLAVORS?? …¿COM DIMONIS VA SER POSSIBLE QUE NO VEGEREM A NINGÚ MES CLAVANT-LI LA DENT A UN TROS DE PA???
– Cal deduir que …¿tota la resta de gent eren estrangers???.
que…haurien eixit de casa ja esmorzats amb madalenes???
que…s’haurien posat tots d’acord a fer règim eixe mateix dia???
que …era perillós esmorzar quan fa fred i cap de nosaltres ho sabia??? 
que …serien «Extraterrestres» i no Valencians???.
En fi, que no ho sé, …”L’ÚNICA COSA QUE SÉ BEN CERT, VA SER QUE NOSALTRES NO HO PERDONAREM I NO VAM PATIR DE RES”.
!!!VIXCA L’ESMORZAR VALENCIÀ I ELS QUE FEM CUMPLIR LES NOSTRES TRADICIONS”

mes fotos al Monduber

15 enero, 2010

[slideshow link=»file»]
DSC07191DSC07182DSC07217DSC07244Ací teniu una altra tanda d’imatges per al rècord. Com veureu les «poses» d’algunes són molt suggeridores, la veritat és que a tots i totes se’ls veu molt feliços i …!!això és el més important¡¡¡. Observeu els grans contrastos visuals i lumínics existents que hi ha entre la planura i l’alt del cim …“realment fantàstic”.