Archivado en 8 enero, 2010

per fi arriba el dia tan esperat

8 enero, 2010

al filo d imposibleEste pròxim Diumenge 10 de Gener, tenim «la gran prova» (açò és Paraula Major). Ara tenim l’ocasió de «demostrar-nos» lo castigats i majors que ja estem.

Diuen, aquells que han fet esta ruta, que esta marxa és molt enganyosa, perquè et va esgotant suaument, quasi sense adonar-te, i al final ve el «millor» …hauràs d’enganyar a les teues cames i al teu cervell com siga dient-li que l’últim Km. que et queda per recórrer no és eixe llunyà i elevat punt que estás divisant quan alces la vista cap al cel enfrontante, de sobte, amb l’imponent Montduber.

«ESTE DIUMENGE, AQUELLS I AQUELLES «QUE TINGUEN EL QUE CAL TINDRE» DEIXANT A BANDA TOTES LES RIDÍCULES EXCUSES QUE COMENCEN PER …»ÉS QUE»… ENS TROBAREM EN LA CIMA, SI DÉU VOL I SI ACONSEGUIM ARRIBAR DALT, CLAR. – FAÇA SOL, VENT, BOIRA, PLUJA O NEU …»NO MÉS EXCUSES».

DIA EXCURSIÓ: diumenge 10 Gener
DIFICULTAT: mitja/alta Extrema.
PUNT DE TROBADA: «Colegio Los Naranjos» (Redona – eixida cap a Barx)
HORA TROBADA: 7:30 a 7:45 h. máx. (qui no estiga tornarà a peu)
PLA D’EIXIDA: des del punt de trobada partirem amb els cotxes (per determinar) a primera hora cap al Montduber-Barx, on deixarem els vehicles necessaris per a tornar (al concloure la marxa). Després tornarem junt amb la resta del grup per a iniciar l’excursió.
PORTAR: bon calçat, roba adequada, esmorzar, suficient líquid i molta motivació. (no vos passeu amb el pes de la motxilla) 

¡¡¡Ànim, tot esforç val la pena d’aconseguir-ho!!!